32: Nina Slapnik, Dogodki za Samske

Nina Slapnik

Nina Slapnik
Nina Slapnik je diplomirana komunikoginja in podjetnica – organizatorka zabavnih in družabnih dogodkov za samske, katerih namen je predvsem poživiti samsko življenje. Izkupiček do danes – več kot 570 partnerskih zvez in 7 novih družinic.

Ustvarjalna podjetnica že od malega. Vedno na lovu za novimi projekti in zamislimi.

Pri njej me je pritegnila med drugim sposobnost pridobivanja medijske pozornosti – poglejte si samo, kje vse je že nastopila v medijih.

Več v intervjuju.

Povzetek intervjuja

Osebna misel
Kadar si nekaj močno želiš, naredi vse, da se ti bodo te sanje uresničile.

Poslovni neuspeh
Fokus je treba imeti na uspeh. Besedo neuspeh pa je treba zamenjati z besedo »izziv«.

Trenutni posel
Dogodki za Samske. Všeč mi je, da sprašujete po »trenutnem poslu« – tisti pravi podjetniki se ves čas namreč spogledujejo z različnimi podjetniškimi priložnostmi iz raznoraznih področij.

Spletni vir, ki ga uporabljaš vsak dan
Spletna stran www.dogodkizasamske.si. 🙂

Katero knjigo bi mi priporočila v branje?
Odvisno od tematike oz. od tega, kaj te zanima. Morda Psy?

Kje te lahko kontaktirajo?
Preko spletne strani www.dogodkizasamske.si.

Intervju

Uvod

Živjo! Začniva s tem, kdo si in kaj ponavadi odgovoriš nekomu, kaj delaš?

Sem Nina Slapnik, direktorica Dogodkov za Samske – prve nišne organizacije v Sloveniji, ki se ukvarja izključno z ustvarjanjem raznovrstnih in kakovostnih dogodkov za samske, na katerih se lahko na zabaven, eleganten in enostaven način spoznavajo samski vseh starosti v živo. Dogodki za Samske na trgu nikakor ne nastopajo kot ženitna posredovalnica. Dogodki za Samske so organizacija, ki samskim v Sloveniji želi ponuditi najbolj kakovostne in inovativne dogodke z različnimi učinkovitimi koncepti, kjer se lahko samski spoznavajo.
Tilen: Zakaj čutiš potrebo izpostaviti, da tvoj posel ni ženitna posredovalnica?
Nina: Ker je namen dogodkov druženje in mreženje, spoznavanje in kakovostno preživljanje samskega obdobja življenja, pa naj bo to za nova poznanstva, prijateljstva ali partnerstva. Ženitna posredovalnica pa je usmerjena izključno v iskanje partnerstev. Dogodki za Samske so nov, svež koncept spoznavanja, ki ljudem omogoča večjo svežino pri spoznavanju, več dogajanja, pestrost različnih konceptov spoznavanja, elegantne dogodke, kjer se samski lahko srečujejo – pač, organizacijo od A do Ž. Ne rečem, da je z ženitnimi posredovalnicami kaj narobe, a dogodki so nekaj čisto drugega – lahko bi rekla, da so organizirani dogodki v živo veliko bolj moderna oblika spoznavanja novih ljudi. Hkrati so tudi veliko bolj finančno dosegljivi in ponujajo večji krog poznanstev kot pa to ponujajo ženitne posredovalnice.

Opiši mi svojo prvo poslovno izkušnjo, ki si jo imela kot otrok.

Ha, te se pa celo spomnim in predvsem se jo spomnita moja starša. Imela sem 5 let in odločila sem se, da bom na ustvarjalen način zaslužila nekaj denarja za sladoled. Pa sem začela. Narisala sem eno rizbico in jo takratnemu predsedniku uprave ene izmed bank to isto risbo prodala kar dvakrat. Oči pravi, da mu je moj kupec rekel: »No, iz tele Nine pa še bo kaj!« Jaz pa nasmeh na obraz in hitro po sladoled. 🙂

Poslovna pot

Splošni del

Sam sem mnenja, da je tisto, kar šteje – pot, potovanje do cilja, do uspeha. Neuspeh je tisti “dežurni krivec”, da se na tej poti učimo. Povej en tvoj konkreten primer neuspeha in kaj si se iz tega naučil?

Glede na to, da so Dogodki za Samske prva podjetniška stvar, ki sem se jo lotila, o neuspehu ne morem govoriti. Vem pa, da če želim slediti srcu, moram preizkušati tudi kakšne druge podjetniške poti. Ko se bom podala na njih, upam, da ne bom občutila pretiranega neuspeha. Želim biti osredotočena na uspeh.
Tilen: Pri tem vprašanju neuspeh ni mišljen v smislu, da ti propade celoten posel. Lahko je neuspeh pri določenem dogodku, pri določenem načinu dela, pri komunikaciji z določeno stranko. Naši bralci radi berejo o podjetniških izzivih, se z njimi poistovetijo in izvejo, da se pravzaprav da marsikaj naučiti iz vsakega neuspeha. Mi lahko poveš en tvoj konkreten primer neuspeha in kaj si se iz njega naučila.
Nina: Ok, ok. Spomnim se, da sem že kakšni dve leti nazaj želela organizirati večji dogodek, najela lokacijo, catering, animatorje, plesalce, vinarje, glasbenike, DJ-ja … na koncu pa se je izkazalo, da me je »izdala« lokacija dogodka. V restavraciji, kjer naj bi vse to potekalo, so se en dan pred dogodkom enostavno premislili, da bi tam organizirala dogodek. Ker sem imela že več kot 80 prijavljenih oseb, je bilo to toliko težje odpovedati. A najtežje je bilo sprejeti razlog njihove odpovedi – njihov direktor je rekel, da ne želi, da bi organizirali tako velik dogodek, sploh pa za samske. Si moraš misliti? Ko sem želela malo več izvedeti, zakaj ne, kako to, da ne, sem dojela, da je bil to eden izmed tistih Slovencev, ki mislijo, da če si samski, si čuden. In je mislil, da bi to lahko njegovemu lokalu naredilo slabo promocijo. Katastrofa. Če bi bil vsaj malo podjeten, bi videl, da tak dogodek lahko prinese veliko promocije za njegov lokal, pripelje veliko novih ljudi in več dohodka zanj. A je že prav, da je bilo tako. Z ljudmi, ki mislijo, da so samski čudni, nikakor ne želim poslovati.

Kaj je tvoj trenutni navdih, ki te žene v poslu?

Novi projekti. Nove zamisli. Novi ljudje. Nove lokacije. Novi spoznavni koncepti. Nova potovanja. V glavnem – vse novo. Rutina velikokrat ubija in zato mi je beseda »novo« vedno bolj všeč.
Tilen: Moram reči, da sem se precej poglobil v tvoje projekte, pa bi te vprašal naslednje. Se strinjam, da rutina ubija, toda ali se kdaj vprašaš, da ob vseh različnih projektih pravzaprav nisi več nišno usmerjena in se t.i. “spread yourself thin”?
Nina: Ne, nikakor. Ker z Dogodki za Samske nišo obdržim. Z novimi idejami, skrbim za to, da se samskim, ki prihajajo na dogodke, dogaja čim več. Da jim lahko ponudim veliko različnih konceptov spoznavanja, da jim na dogodku samem lahko ponudim mavričnost doživetij. Ker, kako pa bi bilo, če ne bi bilo tako? Malo enolično, se ti ne zdi? Je treba vedno kaj novega dodajati, da so ljudje zadovoljni in vedno znova pozitivno presenečeni. Pa tudi poslovno gledano – je treba iti naprej, se trudit, da si najboljši, da si v stiku s časom in predvsem s stiku s potrebami ljudmi.

O čem vsi razmišljajo, pa nihče nima poguma tega povedati na glas?

Za besede ni treba biti pogumen, samo glasen. Takih je veliko. Pogumen je treba biti za dejanja. Takih primanjkuje.

Kaj bi o tebi rekla oseba, ki te ima najmanj rada?

S tem se ne želim niti obremenjevati. Najbrž marsikaj, saj živimo v ozkogledni državi. Ampak če sem iskrena, meni največ pomeni, kaj si sama o sebi mislim jaz in tisti bližnji, s katerimi sem srčno povezana.
Tilen: Na tem mestu nočem, da bi se s tem obremenjevala, gre bolj za samorefleksijo, kakšen odtis puščaš v svoji okolici. Te vprašam drugače: katera je tista tvoja lastnost, za katero bi rada videla, da bi jo čim manj krat “uporabila”?
Nina: Zamujanje.

Kako meriš uspeh?

S tem, koliko me je nek dosežek osrečil. Enostavno.

Kakšen je po tvojem mnenju najboljši način soočenja s težavnimi strankami?

Diplomatsko. Poslušam, skušam razumeti in se vživeti v vlogo težavne stranke. Potem na lep način povem svoje mnenje, svetujem in izrazim željo, da bi tudi stranka razumela mene. Stranka je res kralj, a včasih mora tudi ona poznati svoje meje.
Tilen: Glede težavnih strank – misliš da so v povprečju pri tebi težavnejši tisti, ki še nikoli niso bili v zvezi ali tisti, ki so bili v neuspešni zvezi (ali več njih) in zakaj je temu tako?
Nina: Odvisno od človeka, njihove preteklosti (pa ne samo partnerske), trenutnega razpoloženja in celo vremena. 🙂 Žal ti ne morem odgovoriti na to vprašanje, ker je tako zelo odvisno od posameznika.

Kako najbolje motiviraš sebe ali svoje zaposlene?

Z pozitivnim pristopom do vseh stvari, ki jih še moram narediti. Z novimi prebranimi članki. Z meditacijo. Z veliko zagona in volje, da lahko jutri stvari naredim še boljše kot danes. In seveda z vsemi srečnimi prijateljskimi ali partnerskimi zgodbami, ki so se oblikovale na Dogodkih za Samske.

Če bi ti za vrat že dihal poraz, kaj bi naredila? Ali bi vztrajala naprej ali bi opustila posel in ponovno poizkusila od začetka?

Če živiš kot eno s tem, kar delaš, potem je odgovor na dlani. Če bi bila levinja in bi mojemu mladičku za ovratnik dihala lačna hijena, je najbrž ne bi samo gledala.

Kateri je tvoj najljubši vidik biti podjetnik?

To, da si miren, ko nekomu lahko svoje delo predaš naprej drugim osebam, ki jim zaupaš. To je cilj. Ker pa ni pomemben le cilj, ampak tudi pot, pa so moji najljubši vidiki podjetništva tudi večja osebna svoboda, izražanje kreativnosti, svojeglavost, iznajdljivost, odgovornost, osebnostna rast in velika mreža ljudi.

Kateri poslovni nasvet, ki si ga prejela, si si zapomnila?

Pred kratkim sem naredila intervju z g. Boscarolom (Pipistrel) in eden izmed njegovih stavkov se mi je še posebej vtisnil v spomin: »Imam eno skromno željo, in to je, da bi bil tudi v bodoče vsak dan boljši od prejšnjega.«

Na kaj si najbolj ponosna?

Na Dogodke za Samske ter mojo družino in prijatelje, ki mi že od samega začetka občasno pomagajo in me podpirajo pri delovanju.

Praktični del

Razloži svoji 4-letni nečakinji v treh stavkih, kaj počneš.

Draga moja Kaja, jaz organiziram različne dogodke, kamor pridejo različni samski ljudje in se spoznavajo. Se spomniš, kako si prišla prvi dan v vrtec in še nikogar nisi poznala? No, jaz vsak mesec organiziram veliko takih prvih spoznavnih dni. Potem pa, kot tvoja vzgojiteljica, tudi jaz poskrbim, da se vsi med seboj spoznajo. Sicer se ne igramo tako kot se igrate v vrtcu, ampak se bolj pogovarjamo. In ker so ljudje veliko bolj srečnejši, ko spoznajo nove prijatelje, so Dogodki za Samske res super stvar. In ko sem ji to razložila, me je vprašala: »O, super, Nina, a lahko pridem kdaj še jaz?« 🙂

Nauči me nekaj iz svojega posla.

Sedi z menoj ob računalniku in telefonu cel dan, potem pa se odpravi zvečer na dogodek. Veliko boš izvedel.

V 3-5 stavkih mi prodaj svoj izdelek/storitev.

Si samski? Ne. Ok. Se slišiva drugič. 🙂 Tudi če nisi samski, le povej naprej – Dogodki za Samske so v Slovenijo končno prinesli svež veter, ki smo ga vsi potrebovali. Spoznavanje preko interneta ali spoznavanje v živo? Kaj ti je ljubše? V živo? Meni tudi. Torej – če ne veš točno, kje in kdaj bi spoznal nove ljudi, če bi rad malo obogatil svoj družabni krog ljudi, poglej na www.dogodkizasamske.si. Videl boš, kaj vse dogaja samskim že štiri leta v Sloveniji. Od Hitrih zmenkov, do plesnih tečajev, bovlinga, organiziranih vikendov, aktivnih ali ekskluzivnih potovanj … Ne samo to, da se je oblikovalo že veliko prijateljev, nastale so številne partnerske zveze (več kot 570) in kar 7 novih družinic. Velikokrat mi vezani rečejo, da bi bili kar malo samski le zato, da bi lahko obiskali vse dogodke, ki jih ponujajo Dogodki za Samske. 🙂

Mreženje je danes pomemben vidik posla. Kako si se ga lotila?

Mreženje je vse, kar je povezovalna rdeča nit tega posla. V makro in mikro sliki. Najbrž tako kot večina: sestankovanje, pisanje pisem, sklepanje pogodb, predvsem pa dobri in pošteni odnosi, ki edini rezultirajo kredibilno dolgoročno poslovno sodelovanje.

Katere metode marketinga uporabljaš in katera je tista, ki ti prinese največ rezultatov?

Zaradi narave dela se mi zdijo najboljša strategija priporočila od ust do ust. Nekaj tudi Facebook, Google in pa seveda PR članki in intervjuji v različnih medijih, nastopi in oddaje na radijih in televiziji.

Kateri so tisti trendi, ki bodo v prihodnosti zaznamovali tvoj posel?

Vedno več samskih, odprtost trgov in bolj razvita tehnologija.

Kaj boš storila, če te bo tvoja konkurenca nenadoma vrgla iz posla?

Vsak ima svoje vzpone in padce. Če padeš, se pobereš. In greš premišljeno naprej z željo po rasti.

Če se danes ozreš nazaj, katera je tista ena stvar, ki bi jo naredila drugače?

Nima veze s poslom.
Tilen: Področje psihologije. Če ne bi hotela razkriti tiste stvari, bi me odpravila s stavkom:”Ničesar ne bi spremenila.”. Tako pa si povedala, da nima veze s poslom. 🙂 Če torej vprašam bolj specifično, ali v tvojem poslu obstaja kakšna stvar, ki bi se jo lotila drugače, če bi ponovno začenjala? Mogoče več kapitala? Kakor vem, si ta posel začela z 0€.
Nina: Seveda, predvsem bi se bolj z glavo lotila tega, da bi na začetku lahko dobila kakšno finančno pomoč, subvencijo, karkoli. Ker sem bila toliko osredotočena na delo in to, kar želim doseči, nisem imela niti časa pogledati, kaj vse bi lahko naredila, da bi dobila subvencijo ali kakšno drugo finančno pomoč. Vem, da subvencije nisem dobila, ker sem prekmalu odprla S.P. Zanimivo, kako to deluje v naši državi, kajne? Lahko se le samozaposliš v enem podjetju, pa dobiš subvencijo in zagotovljen mesečni prihodek od podjetja. Lahko pa imaš res dobro idejo in nimaš zagotovila, ali ti bo nudila preživetje, pa ne dobiš ničesar od države. Na koncu koncev ugotoviš, da je treba verjeti v univerzum, da vedno stvari uredi tako, kot je treba. Če v nekaj res verjameš, se bo to zgodilo. Prej ali slej.

Kaj je tista stvar, ki trenutno deluje v tvojem poslu?

To, kar že od začetka. Da smo vsi vpleteni zadovoljni – gre za win-win situacijo. Samski, ker imajo končno lepe priložnosti za spoznavanje novih ljudi. Lokacije dogodkov, ker imajo več prometa in jaz, ker me to osebnostno zadovoljuje in mi omogoča preživetje.

Kaj imaš ti, česar tvoja konkurenca nima?

Zagotovo ne tako pestre ponudbe dogodkov, osebnega pristopa do udeležencev, ažurne komunikacije pred, med in po dogodkih, možnost celostnega svetovanja, organizacije potovanj za samske in predvsem take predanosti, kot jo čutim jaz pri svojem poslu.

Katera je tista stvar, ki bi jo morala delati več in katera tista, ki bi jo morala delati manj?

Večkrat bi morala odklopit svoj posel vsaj za kak teden. Manj pa bi morala izgubljati časa za sekiranje, ker tega ne počnem dovolj pogosto. 🙂

Za katere storitve ponavadi najemaš zunanje izvajalce?

Animatorji, turistični vodniki, inštruktorji plesa in plezanja, fotografi, programerji, oblikovalci …

Kaj te ohranja pokonci ob 3.00 uri zjutraj?

Dogodki za Samske, se razume in želja po tem, da dokončam nove projekte.

Koliko ur na dan potrebuješ, da narediš, kar je potrebno narediti?

Vedno manj za vedno več dela. Optimizacija časa. 🙂

Če bi morala zapustiti svoje podjetje za 1 leto in bi svojim zaposlenim lahko napisala navodila v samo enem odstavku, kaj bi napisala?

Se hecate, kajne? Ne bi nič pisala. Jaz bi jih načrtno uvajala eno leto preden bi sploh lahko zapustila svoje Dogodke za Samske.
Tilen: Dostikrat se hecam (pri svojem sinu se hecam v tolikšni meri, da me skoraj ne jemlje več resno 🙂 ), to vprašanje pa je popolnoma na mestu. Vprašanje ima podoben smisel, kot ga imajo vprašanja kot so “V 3-5 stavkih mi prodaj svoj izdelek/storitev.”, ali “V enem stavku mi povej s čem se ukvarjaš.”. Skratka gre za to, da na preprost način razložiš zapleteno zadevo. V kolikor tega podjetnik ne more ali ne zna, ponavadi pomeni, da je preveč vpet v svoj posel in se zna zgoditi, da ga bo to morda vodilo v izgorelost.
Nina: Bom skušala odgovoriti. Svojim zaposlenim bi povedala, da Dogodki za Samske niso običajno podjetje, ki ga bodo sedaj eno leto vodili sami. Gre za veliko več. Gre za to, da znajo poiskati dobre priložnosti in ideje za nove spoznavne koncepte, o njih razmišljali, in če se bodo izkazali za kredibilne, tudi izpeljali – vedno tako, da bodo samski udeleženci zadovoljni in da bodo pošteno sodelovali z vsemi podizvajalci. Le tako se namreč lahko govori o dolgoročnosti poslovanja. Čeprav je veliko svobodnega dela in navzven zabavnega, je navznoter veliko natančnosti, premišljenosti, fokusiranosti, srčnosti, empatije, dobre komunikacije, psihologije človeka, razumevanja, a hkrati tudi racionalnosti glede ovrednotenja poslovne učinkovitosti.

Zakaj je pomembno, da spremljaš svoj denarni tok?

Da veš, ali se splača z zadevo nadaljevati ali ne. Da lažje razumeš različna obdobja poslovanja podjetja. To je nekako isto kot če bi organizirala velik dogodek za samske in ne bi vedela, koliko ljudi pride, koliko so stari in koliko bo moških ali žensk.

Predstavljaj si, da imaš 500€, da začneš nov posel (imaš pa vse izkušnje, ki si si jih pridobil do sedaj). Kako bi se lotila tega posla in kako bi porabila ta denar?

Vložila bi ga v znanje, ga skušala oplemeniti in dodati še 10.000 € za začetek svoje nove poslovne ideje. 🙂
Tilen: Je na obzorju nova poslovna ideja? Ah, butasto vprašanje. Podjetniki imamo vedno ideje. Vprašam drugače – v kolikor se boš lotila kmalu novega projekta, bo ta na področju trenutnega posla ali kaj popolnoma drugega?
Nina: Res je, idej imam veliko, samo časa in denarja za njih manj. Ampak če bi si res tako močno želela, bi se lotila vseh teh idej. Pa sem zaenkrat še zelo zvesta Dogodkom za Samske in mišljenju, da jih nadgradim v še nekaj boljšega.

Sprostitvena runda

Kako bi spravila slona v hladilnik?

Če bi bil slon bolan in bi za svoje preživetje res rabil hladilnik (kje ste se to spomnili?) :), bi mu kupila največji hladilnik in mu notri naredila udoben domek. Za njega in njegovo izbranko. 🙂

Če bi Hollywood naredil film o tvojem življenju, koga bi rada videla v tvoji vlogi in zakaj?

Hm, Drew Berrymore. Ker mi je nadvse simpatična.

Če bi nekdo napisal biografijo o tvojem življenju, kakšen bi bil naslov?

Gremo naprej. Nikoli nazaj.

Če bi lahko bila kateri koli super junak, kateri bi bila?

Moja babi. Ona je zame super junakinja. Superman se skrije.
Tilen: Katero super sposobnost ima tvoja babi?
Nina: Njena super sposobnost je ta, da ima v sebi toliko dobrih lastnosti za življenje, da je ona sama superbabica. Se spomniš otroške nadaljevanke Super Grany? 🙂
Moja babi ima vse. Je totalna »fajtrka« s krasnimi vrednotami in zdravim načinom mišljenja, lepimi tradicionalnimi vrednotami, srčnostjo, dobroto in odprtostjo za nove stvari.
Vesela sem, da jo imam že vse življenje ob sebi in sem ji hvaležna za to, kaj vse je doprinesla v moje življenje in meni kot osebi.

Česa te nisem vprašal, pa si mislila da te bom? Kako bi odgovorila na to vprašanje?

Če sem srečna? Kakšne so moje sanje in koliko blizu njim sem že? Kaj vse si želim doživeti v roku 5 let? Kam bi se najraje odpravila na potovanje za eno leto? Si družinska ali karierno orientirana? Vidiš, jaz bi se spustila bolj v psihološke debate. 🙂
Tilen: Odgovorila si na prvi del mojega vprašanja. Odgovoriti moraš tudi na svoja zastavljena vprašanja. 🙂
Nina: Ojojoj, zdaj sem se pa ujela v zanko. 🙂 Sem. Jih živim. Veliko. Po celem svetu. Oboje. Kratko in jedrnato. 🙂

Zamenjajva vlogi. Vprašaj me nekaj.

Si pripravljen? Imava dovolj časa? No, pa začniva. Si samski? 🙂 Si srečen? Koliko ti v življenju pomenijo prijateljstvo, partnerstvo, družina? Kaj te veseli? Kaj in kdo ti nariše nasmeh na obraz? Če bi si lahko zaželel eno stvar na celem svetu, kaj bi to bilo? Rad potuješ? Vidiš kozarec napol poln ali prazen? No, saj si rekel, da imava veliko časa. 🙂
Tilen: Uf, Nina. Rekel sem vprašaj me nekaj, ne vprašaj me vse. 🙂 Ni tako, da morava najprej ugotoviti, ali sva programsko kompatibilna in nato postaviva mejo glede količine vprašanj? Haha, naj ti bo. Nisem samski. Sem izjemno srečen. Vprašanje je, ali obstaja kaj, kar bi mi pomenilo več kot to. Veseli me vsak preživeti trenutek z mojo družino, moj nenehen brainstorming in dejstvo, da čedalje bolj pridobivam nadzor nad svojim življenjem (kar podjetništvo pravzaprav je). Največkrat moj sin s svojo navihanostjo. Ena stvar – na področju podjetništva definitivno to, da bi vsakdo poizkusil izkoristiti svoj potencial na katerem koli področju že. Kar se potovanj tiče, odvisno kakšne volje sem – včasih neizmerno uživam, včasih sem rajši stacionaren. Kar se pa kozarca tiče, okoli tega je neizmerno veliko šal. Nekdo vidi kozarec na pol prazen, drugi ga vidi na pol polnega, podjetnik pa v tem kozarcu vidi polovico izpolnjenega potenciala. Sem potešil tvojo radovednost?
Nina: Si. Super. Hvala za tvoje odgovore. 🙂

In še za zadnje vprašanje – ena izmed mojih osebnih misli, po kateri se zgledujem je:«Uspel bom tako, da bom pomagal uspeti drugim.« Moje vprašanje se torej glasi:«Kako ti lahko pomagam?«

Naj se ti zahvalim, da si me povabil k intervjuju. Že to je veliko in sem se z veseljem odzvala nanj. Morda bo zaradi tega intervjuja še kakšen samski videl, kako luštna stvar so Dogodki za Samske. Ker oba pomagava ljudem, ti tako, jaz drugače, pa povej še ti meni, kako lahko pomagam jaz tebi? Si predstavljaš, da bi vsi ljudje lahko pogovore zaključevali s tem vprašanjem – »kako ti lahko pomagam?« – svet bi bil zagotovo čaroben.

Tilen: Nina, postregla si nam z izjemnimi odgovori in vem da so bralci GR8 odnesli veliko koristnih informacij. Želim ti veliko uspehov s tvojimi projekti!

Dodaj odgovor