Pogoji poslovanja

oziroma drobni tisk (a.k.a. pravniški mambo jambo 🙂 )…

Spletno mesto gr8.si je v lasti piscev bloga Tilna Mandlja in Andreja Blatnika (v nadaljevanju: avtorja).

Pogoji uporabe spletnega mesta gr8.si (v nadaljevanju: pogoji) določajo pravice in obveznosti lastnika spletnega mesta ter njegovih uporabnikov, način in pogoje uporabe vsebin ter funkcionalnosti na naslovu, kjer se uporabniki nahajajo.

Z vstopom na spletno mesto gr8.si uporabniki potrjujejo, da so s temi pogoji seznanjeni, da z njimi soglašajo ter da jih njihove določbe zavezujejo.

Pogoji uporabe veljajo za celotno spletno mesto gr8.si.

Avtorja si bosta prizadevala, da:

  • bo spletno mesto delovalo nemoteno, vendar pa za izpad oziroma nedelovanje, ki je posledica višje sile ali dejanj tretjega, ki jih ni bilo mogoče pričakovati in se njegovim posledicam izogniti ali jih odstraniti, ne odgovarjata;
  • bo v primeru izpada oziroma nedelovanja spletnega mesta, ta začel delovati v najkrajšem možnem času;
  • bodo podatki, objavljeni na spletnem mestu gr8.si, točni.

Avtorja ne prevzemata nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini spletnega mesta, hkrati pa si pridržujeta pravico, da spreminjata, dopolnjujeta in posodabljata funkcionalnost in vsebine na spletnem mestu.

Slike na spletnem mestu gr8.si so simbolične in namenjene predstavitvi storitev in programov, ki jih izvaja gr8.si. Predstavitve programov so opisne. Avtorja si pridržujeta pravico do prilagoditve programov brez vnaprejšnje najave. Prilagoditve bosta opravila po potrebi s ciljem boljše učinkovitosti storitev oziroma programov za stranke.

Tekst objavljen na blogu, fotografije in video posnetki, je last avtorjev.

Prepovedano je objavljanje vsebine tega bloga (tako tekstov, kot fotografij) v komercialne namene v katerem koli mediju.

Vsak primer neupravičene uporabe bosta avtorja preganjala kazensko in odškodninsko.

Komentarji izražajo izključno stališča posameznih komentatorjev in niso povezani, ali kakorkoli spreminjani s strani avtorjev tega bloga.

Dodaj odgovor