Kaj si o naših intervjujih mislijo slovenski podjetniki?

GR8 marketing agencija Nevenka Pergar

Idejo GR8, ki jo lahko zaznamo skozi njeno spletno stran, vidim kot inovativno, svežo in podjetno idejo slovenske spletne ponudbe. V resnici je na tej spletni strani zaznati povsem drugačen svet, kot nam ga ponuja vsakdan. Pozitivna naravnanost, zgodbe z bogato, zanimivo vsebino, prenos izkušenj in znanja, promocija uspešnih, mladih na eni strani ter izkušenih na drugi strani – vse to ustvarja temelje zdravega, optimističnega razmišljanja, ki nam ga tako hudo primanjkuje. Ideja je vredna vse podpore in široke promocije, zato iskreno čestitam vsem snovalcem in ustvarjalcem. Da se dober glas o tej spletni strani že širi, čutim tudi sama, saj prejemam odzive na intervju. Na nek način tako tudi sama postajam postajam ambasador GR8. Da bi se ga bralo na vsakem slovenskem računalniku!

Nevenka Črešnar Pergar

GR8 zakladnica intervjujev je čista doza navdiha, znanja, pozitive in zlata vrednih nasvetov uspešnih podjetnikov. Tilnova vprašanja so sveža, ravno prav izzivalna in podarjajo priložnost introspekcije, ki jo v času gigabajtov na sekundo potrebujemo bolj kot kadarkoli.

Maja Voje

GR8.si sam resnično rad prebiram na vsakodnevni bazi. Zanimive in resnično uporabne vsebine, katere z veseljem pregledam.

Andraž Gavez

Glede intervjuja: dobro sem se počutil. Všeč so mi bila podvprašanja in dejstvo, da se nisi pustil na kratko odpikati.

Aaron Marko

Tilna moram pohvalit za super sestavljen intervju, ki mi je dal občutek, kot da se na novo odkrivam. Vsak podjetnik bi moral kdaj odgovarjat na takle intervju!

Nana Žargi

GR8 udejanja svoje ime (great), saj s svojim pozitivnim pristopom in obravnavo zgodb zelo različnih podjetnikov(-ic) in ustvarjalcev(-jalk) vnaša svež in dobrodošel veter v slovenski digitalni medijski prostor. Tilen, Andrej in Andreja: veliko uspehov še naprej!

Nataša Brunec

Izpostavljanje dobrih zgodb je enako pomembno kot njihovo ustvarjanje. GR8 s podajanjem dobrih praks, povezovanjem ustvarjalnih ljudi in predstavljanjem uspešne poslovne logike odpira prostor za uresničevanje novih priložnosti.

Nina Tanhofer

Full se mi zdi super, da ljudje na različne načine poizkušajo ustvarjati pozitivno klimo v Sloveniji. Intervjuji se mi zdi da delujejo vzpodbudno saj kažejo, da tudi v Sloveniji obstajajo ljudje, ki se trudijo ustvariti nekaj več.

Žiga Berce

Že sam pristop k intervjuju se mi je zdel res super, ker intervju nevsiljivo zajame celotno razmišljanje človeka. Jaz sem si za odgovarjanje res vzela kar nekaj časa in bilo mi je všeč, da sem sama pri sebi ozavestila nekatere stvari, o katerih se drugače mogoče sploh ne bi nikoli spraševala.

Nika Pulko

Je zelo svež veter in mi je všeč da ni cenzure ter se objektivno predstavi in podjteje in osebe za njim… Zelo všečna izkušnja & GR8 tim je potrpežljiv, odprte glave in inovatorski…

Bianca Žvorc Morris

Ko me je Tilen prvič kontaktiral z idejo, da bi rad naredil intervju z mano ter mi zastavil nekaj vprašanj, sem si rekla: »Zakaj pa ne?!« in privolila. Potem pa…sem zagledala vsa tista vprašanja in mi je bilo kar malo žal, da sem pristala. 🙂 A obljuba dela dolg in začela sem pisati odgovore. Ugotovila sem, da vprašanja niso postavljena kar tja v en dan, da imajo rep in glavo in ti dajo misliti. Nanje ni možno odgovoriti z levo roko. Ekipi GR8 je res v interesu, da bralci nekaj odnesejo od teh intervjujev, spoznajo slovenske podjetnike in dobijo kakšen pameten nasvet. Z veseljem prebiram intervjuje ostalih podjetnikov ter GR8 novičke, ki so zelo uporabne in koristne ter hkrati napisane na humoren način, da greš težko kar mimo njih. 🙂 Tako da vse pohvale ekipi GR8 za nov koncept in drugačen pristop!

Urša Žorž

Podjetništvo v Sloveniji se mora obvezno začeti bolj spodbujati in vsakega novega vetra v to smer sem vesela. Ekipa GR8, le tako naprej! Spodbujajte, svetujte, ozaveščajte, združujte in nas vse, ki smo v teh vodah, hranite s kakovostnimi informacijami. Če boste potrebovali pomoč pri organizaciji dogodkov, pa sem vedno za. 🙂 Vaš način dela mi je všeč, vsaj pri opravljanju intervjujev, saj se poglobite in si za njih res vzamete čas. Kakorkoli podjetniki nikoli nimamo časa, pa vseeno razumemo, da je vsebina tista, ki je pomembna in zato toliko bolj z veseljem odgovarjamo na vaše 1001 vprašanje in podvprašanje. Če se že dela intervjuje, se dela dobre intervjuje, a ne? In vi ste, recimo, dober vzor vsem spraševalcem. Keep up the good work! 😉

Nina Slapnik

Če bi Tilen predaval podjetništvo na Ekonomski fakulteti bi navduševal. Zakaj? Ker bi iskal navdih za posel, za priložnosti, za biti drzen, a ne predrzen, biti svoj in unikaten, ker bi spodbujal k rasti, ker bi povezoval, delil. Ker je življenje ena sama rast in strast. In to strast s svojo ekipo zelo uspešno prenaša na GR8. Rada vas berem, razmišljam in in delim GR8 novice naprej. Dobra zgodba podprta z dobro sliko, je slika kot se “šika”!

Helena Grahek

Ko me je Tilen kontaktiral sem bila res vesela, saj takšne priložnosti v mikro podjetjih ne dežujejo, medije veliko bolj zanimajo »pomembnejše« osebe, velike zgodbe, politične ter takšne in drugačne intrige. Zato idejo GR8 zelo pozdravljam in res je pohvale vredno, da lahko pridejo na površje tudi velike zgodbe manj poznanih uspešnih podjetnikov. Le tako naprej! Tilna pa moram zelo pohvaliti, ob intervjuju sva se odlično dopolnjevala in obenem tudi zabavala. 😉

Jasna Triller

Tilen čestitke za izvirnost vprašanj intervjuja. Je pa pomembno, da se pogovarjamo o pozitivnih zgodbah ter se učimo drug od drugega. Vsi intervjuji so prava zakladnica znanja. Želim vam še veliko pozitivnih in nasmejanih sogovornikov :).

Kristina Kočet Hudrap

GR8 bi zelo pohvalila. Menim, da je odličen namen teh intervjujev zagotovo tudi v tem, da se spravi bralce v dobro voljo in jih navduši in pa da se prikaže neka konstruktivnost in entuziazem, slabih novic in destrukcije je več kot preveč, ustvarjanje pozitivne klime pa je kot obliž na vse to. S takšnim načinom lahko z združevanjem podobno mislečih izgradimo neko zdravo jedro za pot naprej.

Bernarda Škrabar, detektivka

Izkušnja s Tilnom pri pripravi intervjuja je bila zelo prijetna in zabavna, kajti sistem intervjuja je zastavljen zelo dinamično, kar pomeni, da se povsem predaš pisanju odgovorov in s tem vsak podjetnik pokaže svojo ne samo poslovno temveč tudi osebno plat. Vsak iz med nas ima svojo podjetniško zgodbo in vendar smo navsezadnje vsi samo ljudje. Koncept GR8 je koncept, ki ga današnja družba potrebuje, saj našo miselno naravnanost usmerja v reševanje izzivov, iskanje priložnosti in pozitivno smer dela.

Anja Žagar, kreativna podjetnica

Mislim da je fantastičen koncept, sploh če ljudje napišejo tako, kot mislijo. V tem primeru lahko družba dobi največ, sploh če zna brati konstruktivno in razmisliti o tem, kaj je kdo rekel. In gledati iz perspektive da se kaj naučim ali razširim obzorja, kar pa je v SLO na žalost problem. Ampak na srečo ne pri vseh.

Mihael Blažič, Blažič robni trakovi

Predstavljanje zgodb se mi zdi simpatično, sploh ker smo engagani in ne gre za klasičen storytelling, kjer se stvari hitro ponavljajo. Skozi zgodbe »povprečnih Janezov« se bo podjetništvo približalo »povprečni Metki«, ker raznih Boscarolov in Akrapovičev (pa nič proti njima!) je »ljudstvo« mal sito, ker so to že »oni« in ne »mi«. Spodbujati je treba »anyone can do it« mentaliteto in ne »razvit moram najboljše ultralahko letalo in zmagati na 3 NASA tekmovanjih«. Mlada podjetnica leta ima vrtec, dobra je v tem in rada to dela.

Blaž Zupan

GR8.si s svojo dejavnostjo in zanimivimi intervjuji odpira tisti del slovenskega prostora, ki ga v teh časih najbolj potrebujemo. Ko se ne moremo več zanašati na pomoč države, na službo za nedoločen čas, nas na GR8 navdihujejo zgodbe mladih in malo manj podjetnikov, ki so se kljub krizi, ali pa prav zaradi nje, odločili, da ostanejo v Sloveniji in s svojo vizijo, vztrajnostjo in znanjem naredijo nekaj zase in za državo. Želim si več takšnih optimističnih pristopov. Bravo, ekipa – simply GR8! Želim vam veliko uspeha!

Manja Kristanc, učenje učenja in pomoč pri vzgoji

Portal GR8 bi priporočal vsakomur; kot zanimivo branje ali kot prostor, kjer se lahko predstaviš. Odlični članki, kjer dobimo vpogled “pod pokrov” slovenskih podjetnikov. Vidimo, kako so začeli, kakšen je njihov pogled na svet in kako delajo, da jim posel uspeva. Tako, kot je omenil že Tilen, ogromno pozitivne klime na kupu in samo želimo si lahko še več podobnih stvari.

Sašo Novoselič

Tilen, s pisanjem pozitivnih zgodb o podjetnikih z vseh koncev Slovenije vnašaš navdih vsem tistim, ki si do zdaj še niso upali storiti ključnega koraka in se podati v podjetniške vode. S takšnim pristopom lahko veliko pripomoreš k spremembi klime v slovenski start-up sceni in kdo ve, koliko uspešnih zgodb bo ustvarjenih ravno zaradi prebiranja tvojih intervjujev in zgodb, ki si jih spisal. Kar tako naprej!

Grega Gostinčar in podjetje PowUnity

GR8 predstavlja zanimiv koncept širjenja pozitivnih idej in znanja. Vprašanja so usmerjena v globlje vsebine na osnovi katerih stoji sicer pogosto predstavljena in promovirana površinska vsebina.

Gorazd Lampič, ELAPHE pogonske tehnologije d.o.o.

Mislim, da je tvoja zgodba predstavljanja podjetnikov odlična ideja. Slovenci smo tako preveč zaprti in neradi govorimo o sebi, potem pač vse kar izveš o ljudeh, izveš preko časopisov… Tudi različna združenja so bolj ali manj zaprta in članov celo med seboj, kaj šele širši javnosti, ne »predstavljajo« na nek primeren način. PR je pomembna stvar, ker če se ga ne greš sam, s sporočili, ki jih želiš dati ciljni publiki o sebi, potem ga bodo kreirali drugi, neodvisno od tvoje želje. Kar je slabše. Zato podpiram, glasujem za.

Klavdija Novak, trenerka poslovnih veščin

Intervju ja… gr8! Dobesedno 🙂 Kot je zgledalo na začetku, da bom morala odgovarjati na neka vprašanja o mojem poklicu,.. je šel intervju čisto v drugo smer. Po dolgem času sem se malo bolj zopet poglobila vase in v mojo poklicno IN! osebno pot. Super navdušena da sva sploh izpeljala celotno stvar, glede na to, da se je ta intervju pisal kar nekaj časa 🙂 Prav tako me je intervju brcnil v rit, da sem spoznala za kaj vse sem hvaležna in kaj vse še moram postoriti! To rabmo v lajfu!

Tina Modlic, make-up artistka

Sporočilo, ki ga Tilen preko svojega portala GR8 marketing širi, bi moralo biti v širšem slovenskem medijskem prostoru pogosteje slišano. Ljudje si želimo zgodb o uspehu malega in preprostega človeka, le te nam namreč dajejo zagon za delo in nove podvige, zato le tako naprej Tilen

Tomo Senekovič, Borzaposla.si

To je intervju, za katerega je potrebno garati, da ga korektno pripraviš. Kot se to dela v poslu. Sama vidim pomen teh intervjujev v izobraževanju in osveščanju, cilj pa v bolj podjetni, poslovno bolj osveščeni Sloveniji. Želim in upam, da bo GR8 pridobil čim več bralcev, še posebej med mladimi, ki stopajo na podjetniško pot, saj na kakšne redne službe očitno ni za računati.

Darinka Pavlič Kamien, Kamien komunikacije

GR8 je zelo dobro naštudirana platforma, kjer že po sprehodu skozi spletno stran hitro ugotoviš kaj potrebuješ, da si izboljšaš svoje mesto na trgu in med konkurenco. Povezovanje različnih zgodb podjetnikov in pa samo predstavljanje teh bogatih vsebin, ki so roko na srce prej kot ne “skrite”, se mi zdi zelo dobra marketinška poteza tako za tistega ki se vprašan kot za tistega, ki sprešuje. Zelo rada berem knjige, ampak vse te zgodbe bom zdaj, ko sem spoznala GR8 prebrala z največjim veseljem. Prikazovanje najrazličnejših področij podjetništva iz tako različnih profilov in smeri na enem mestu, je ena velika zakladnica tako referenc, kot tudi informacij, ki so ne glede na to iz katerega področja prihajaš, več kot koristne.

Editta Zelolepo, blagovna znamka Zelolepo

Dodaj odgovor